Serviciile noastre

Evenimente
mart. 07, 2018

În calitate de ghizi culinari dorim să fim alături de dumneavoastră în momentele speciale, evenimente festive, zile de naștere sau petreceri private. Fie bufet suedez, cină cu servire la masă sau recepție, aromele fine și prospetimea vor transmite excelență.

no comments read more
Școli și gradinițe
mart. 07, 2018

Avem meniuri diverse în fiecare zi, special concepute pentru școli și gradinițe, cu ingrediente sănătoase și proaspete, tocmai pentru a asigura toate vitaminele de care copilul tău are nevoie.

no comments read more
Nunți și botezuri
mart. 07, 2018

Fie că este vorba de nuntă, botez sau mese festive, serviciile noastre vă stau la dispoziție indiferent de locația pe care ați ales-o: acasă, salon de nunți sau chiar cort.

no comments read more
Corporate
mart. 07, 2018

Oferim servicii de catering dedicate evenimentelor corporate și programe de fidelitate menite să-ți răsplătească angajații cu ceva mai presus de bani: mâncare delicioasă, servităa întotdeauna cu bucurie.

no comments read more

step
SELECȚIONARE

Selecționăm cu mare atenție ingredientele noastre, urmărind calitatea și prospețimea acestora pentru a obține un rezultat la cel mai înalt standard.

step
CLIENȚI

Ne pliem in functie de nevoile specifice ale fiecarui client oferind consultanta si cele mai bune solutii.

step
LOGISTICĂ

Dispunem de logistica si experienta necesara pentru a livra cantitati mari de mancare, dupa un program fix, fara a ignora aspectul calitatii.

step
FIDELIZARE

Colaboram cu companii/ institutii care doresc fidelizarea angajatilor prin oferirea unei mese delicioase in cadrul programului de lucru.