TrufaCatering Turda

Cine suntem?

Trufa catering este locul unde aromele delicioase și prospețimea se completeaza perfect. Credem că o masă copioasa poate aduce zâmbete și buna dispoziție, de aceea dorim să venim în întămpinarea nevoilor dvs. cu servicii care se ridică la cel mai înalt standard. Oferim o gamă variată de preparate care pun accentul pe savoare, prospețime, rafinament și calitate.

About Image 1
About Image 2
About Image 3
About Image 4
About image

Trufa Catering e mereu aproape de dvs. oferindu-va meniul zilei. Un meniu conceput special pentru nevoile clientilor noștri, ale cărui ingrediente speciale sunt prospețimea, calitatea și aromele delicioase, toate acestea la un preț avantajos.

Fie că este vorba despre nunți, botezuri, zile de naștere, mese festive, școli, gradinițe sau evenimente corporate dorim să fim alături de dvs. asigurăndu-vă servicii premium de care să fiți multumiți pe deplin.

Cum funcționează?

Alege meniul
Alege meniul

Alege din gama largă de produse oferite la un preț avantajos de compania noastră.

Livrare
Livrare

Disponibilă în Dej, Urișor, Cuzdrioara, Ocna Dejului, Viile Dejului, gratuită la comenzi de minim 25 lei.

Savurează
Savurează

Vă invităm cu drag să savurați cu adevărat mâncarea noastră în orice zi din săptămână.

Promoții

Dorim să oferim clienților noștri servicii de cea mai înaltă calitate care se alinează perfect cu nevoile lor. De aceea încercăm mereu să ne reinventăm și să găsim cele mai bune soluții petru dvs.

s ...................
s ...................
s ...................
s ...................
MAI MULTE