Imagine0
Imagine1
Imagine2
Imagine3
Imagine4
Imagine5

10BUC 32x21cm Dungă Ciocolata folie de Transfer,DIY Mucegai Ciocolata,Ciocolata Foaie Tipărită,Decor Ciocolata,Tort de Decorare

0 Recenzii
56.58lei 39.62lei
  • SKU: t78565
Adaugă la lista de dorințe
Categorie: Bakeware

10BUC 32x21cm Dungă Ciocolata folie de Transfer,DIY Mucegai Ciocolata,Ciocolata Foaie Tipărită,Decor Ciocolata,Tort de Decorare

1.Dacă confirmarea se apropie, încă nu primi produsele, vă rugăm să ne contactați, vom prelungi termenul de livrare prima dată.

2.Dacă după 60 de zile ( Brazilia 90 de zile ) încă nu primi produsele, va rugam sa ne contactati, va vom returna.

3.Te rog, nu face litigiilor în termen de 60 zile (Brazilia 90 de zile), acest lucru este de nedorit.Nu acceptăm orice dispute pentru nici un număr de urmărire.

4.Datorită noastre cele mai de produs este nunta/petrecere produse , data de livrare este foarte important pentru toată lumea, așa că vă rugăm să confirmați nunta/petrecere data cu atenție, dacă nu aveți mai mult timp, ne-ar dori să sfătui să alegeți expres în loc de china post , puteți primi un pachet în termen de 5-10 zile dacă alegeți express, vom alege un express mai ieftin pentru tine.

Cand faci o comanda,aceasta înseamnă că sunteți de acord cu instrucțiunile de mai sus.

10BUC 32x21cm Dungă Ciocolata folie de Transfer,DIY Mucegai Ciocolata,Ciocolata Foaie Tipărită,Decor Ciocolata,Tort de Decorare Material: Alimente de Culoare folie de Plastic (PET) Dimensiuni: 32x21 cm Ambalare: 10 buc

Greutate: Aproximativ 150g

Cum să utilizați hârtie de transfer(ca video arată):

1. Se amestecă zahăr și albușuri de ou in oala mica.

2. Așezați oala cu amestecul pe bain-marie timp de 10 minute, se amestecă din când în când, până când amestecul devine lichid și nu mai poate simți boabe de zahar in ea.

3. Uscat partea de jos a oală mică și transferă amestecul în castron mixer și începe amestecand pana devine foarte gros (aproximativ 6-7 minute).

4. Oprim mixerul, se adaugă zahărul pudră și relua încet amestecarea timp de aproximativ 2 minute, până când amestecul devine extrem de stabil.

5. Transferă amestecul în sac de patiserie, aranja Zahăr Ștampila pe cuptor pan (grosier partea de sus) și începe de conducte.

6.Se coace timp de cel puțin 120 de minute la 80°C (176°F).

7.Întotdeauna s-au Raspandit cu căldură cuptor pana cand zaharul pupici sunt uscate în interiorul și în afara.

8. Odată gata, scoate din cuptor si imediat se separe de zahăr pupici de Ce foaie am primit nu este ca cea de pe poza?

Imaginea de pe site-ul nostru este un efect de imagine cu ciocolata.

Negru este o culoare de ciocolată, astfel încât foaia de transfer (proiectare) - ai primit este de culoare Roșie

Notă: din Cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.Vă mulțumesc!

(NU la frigider, pentru a evita soarele)

Dacă este prima dată pentru a cumpara folie de transfer, vă rugăm să rețineți:

1) ciocolata transfer "foaie" este fabricat dintr-o folie subțire de plastic (calitate alimentară), nu de hârtie

2) culoare de pe foaie este de alimente de culoare , așa că nu este foarte clară ca și culoare de imprimare

3) vă rugăm să folosiți și manipulați-l cu grijă , sau culoarea produselor alimentare pulberi va fi cazut

4) producția noastră întâlnire este proaspat (atunci când vă confirma comanda), iar termenul de valabilitate este de 14 luni

5) de Transport și depozitare : 1.Temperatura: 14°C-22°C Umiditate:

2.Din lumina directă a soarelui.

3.Nu bate în față verticală

4.Nu stres și îndoiți

5.Nu congelate crioconservare

Temperatura De Utilizare : 1. 20°C-25°C(Temperatura Camerei)

2. 28°C-33°C(Temperatura de Ciocolata Topita)

3. 23°C-28°C(Temperatura de banc de lucru)

Pentru Ambalare:

1) Watproof Hârtie:

Este o lucrare care pune între două ciocolata folie de transfer, în funcția de hârtie :

a): Foarte buna care evita decal pe foaia lipirea la un alt ziar.

b): a Absorbi umezeala

1) Pungă:

Ușor de utilizat și să păstreze aceste transfer de foi.

Utilizarea de metode:

În primul rând, ciocolată Caldă în lichid, după acest lucru, pune ciocolata folie de transfer sub ciocolată mucegai, foaia are model partea de sus ,apoi se toarnă lichidul de ciocolată în mucegai, așteptați câteva minute până când ciocolata s-a răcit, puteți să-l Ca imagine a explodat.

Tag-uri: ciocolata folie de transfer, folie de transfer, transfer ciocolata, mucegai.

  • Certificare: CE / UE, FDA, CEE, LFGB, SGS, CIQ, FDA, SGS
  • Kit Numărul: 9-12
  • Tip: De Copt & Patiserie Instrumente
  • Material: Plastic
  • De Copt & Patiserie Instrumente De Tip: Ciocolata Mucegai
  • Caracteristică: Eco-Friendly, De unică folosință, Eco-Friendly, Aprovizionat
  • Origine: China Continentală
  • Numărul De Model: tort de decorare

Adauga Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating :

Produse Conexe